20071219

Nya tidskrifter på Hjärups bibliotek

Under 2008 kommer biblioteket att prenumera på 3 nya tidskrifter.


Drömhem & Trädgård
Ett magasin som förenar det bästa av två världar: inredning och trädgård. Tidningen ger dig mängder av inspiration, nya idéer och tips för hemmet och täppan. Några stående rubriker är Möbelguider, Gör om hos mig, Budget och lyx, Gör själv-bilaga m.m. Utkommer med 14 nummer per år.
http://www.dromhem.se/



Konstvärlden & Disajn
Konstvärlden & Disajn (eller kort och gott: disajn) är en tidning där du får tips och råd om vad som är aktuellt inom arkitektur, formgivning, inredning och konst. Du får möta ledande personligheter, ta del av senaste strömningarna inom inredning och design, få tips på intressanta utställningar världen över och se unika och inspirerande hem där konst och skön form står i fokus. I unika bildreportage får du se nya och spännande byggnader och får tips på vad du bara inte får missa när du reser utomlands. Utkommer med 8 nummer per år.
http://www.disajn.com/




Tempus
Tempus är tidningen, som varje vecka presenterar vederhäftiga reportage, analyser och bakgrundsbilder från den internationella scenen. Ansedda källor, som är några av världens mest kända tidningar och nyhetsmagasin, borgar för allsidig och insiktsfull information om viktiga händelser ute i världen.Tempus är en obunden nyhetstidning Den grundades 1980 av enskilda journalister och står helt fri i förhållande till organisationer och partier.
http://www.tempus.se/

Inga kommentarer: